Wrts is een online overhoorprogramma voor woordenschat, dat deel uitmaakte van de community De Digitale School. De woordenlijsten van de methode Aula Internacional van La Academia kunnen er worden gedownload, en kunnen daarna worden overhoord. Er kan dan gekozen worden uit acht verschillende overhoormethoden. De naam komt van het Engelse woord words, dat ‘woorden’ betekent.

Daarnaast is er de mogelijkheid om het woord te laten uitspreken. Wrts onthoudt elke gemaakte fout en vraagt deze opnieuw. Onderaan de pagina staan het aantal gemaakte fouten en goede antwoorden en het aantal woorden dat nog gevraagd zal worden. Aan het eind wordt er een beoordelingscijfer getoond.

Naast de online Wrts is er een iOS- en Android-app. Hiermee kan men oefenen en de woordenlijsten bekijken.

Wrts biedt een gratis versie aan, maar deze is beperkt; er kunnen maximaal 10 woordenlijsten worden opgeslagen. Voor meer lijsten is er een betaald pakket van €1,99 per maand.

WRTS

Klik hier om de WRTS Handleiding te downloaden.

Quizlet is een online leeromgeving die gebruik maakt van geheugenkaarten die door eindgebruikers zijn aangemaakt en de woordenlijsten van Aula Internacional van La Academia kunen er via flashcards, en andere spelletjes geoefend worde. Quizlet heeft ook een uitspraakfunctie en je kunt met een of meerdere personen samen leren/spelen. De basisversie is gratis – als je een versie zonder advertenties wil zijn er kosten aan verbonden.

https://quizlet.com/LaAcademia/folders/aula-internacional-1-nueva-edicion?x=1xqt&i=2wcttu